Kapatılacak belde belediye binalarının durumu

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, Büyükşehir Yasası'nın ardından kapatılacak belde belediyelerinin binalarının ilk etapta okul olarak kullanılmasının planlandığını söyledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2013 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kapatılacak belde belediye binalarının durumu

Kapatılacak belde belediyelerinin binaları ile ilgili açıklama yapan Sel, binaların durumunun belirlenmesi için bir komisyon kurulacağını ve bu komisyonun binalarla ilgili gerekli çalışmaları yapacağını anlattı. İhtiyaca göre bu binaların okula çevrilebileceğini belirten Salih Sel, "Şu an ilk planlamalarımız bu yönde" diye konuştu. Binaların en verimli şekilde kullanılacağını ve kesinlikle atıl durumda bırakılmayacağını dile getiren İGM Başkanı Sel, "Bu binaların hepsi birer milli servet, o yüzden hepsi için en uygun planlamayı yapacağız" dedi.

Beldelerin Özel İdare'ye devredilmesinin ardından yapacakları planlamalarda önceliklerinin hizmetlerin aksamaması olduğunu ifade eden Sel, şunları söyledi: "O beldede en uzak köye 15 dakikada nasıl ulaşılacağının hesaplarını şimdiden yapmaya başladık. Hizmetlerin aksamadan ve en iyi şekilde yapılması için elimizden geleni yapacağız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber