Marmaris'te 20 yılın en soğuk ekim gecesi

Muğla'nın Marmaris ilçesi 20 yılın en soğuk Ekim ayını yaşıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2013 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Marmaris'te 20 yılın en soğuk ekim gecesi

Muğla'nın Marmaris ilçesi 20 yılın en soğuk Ekim ayını yaşıyor . İlçede dün gece hava sıcaklığı 5,8 dereceye kadar düştü. Soğuk havanın bugünden itibaren etkisini yitirmesi bekleniyor.

Yurdun geneli erken gelen kış mevsiminin şokunu yaşarken Marmaris'te de 20 yılın en soğuk Ekim gecesi yaşandı. Kuzey ve Kuzey batıdan gelen soğuk hava dalgası yurt genelinde olduğu gibi Marmaris'te de 2 gündür etkili oluyor.İlçede hava sıcaklığı gündüz vakti 20 derece civarında hissedildi. Marmaris'te dün gece ise hava sıcaklığı 5. 8 dereceye kadar düştü.Kent yaşayanları soğuk havada kışlık giysilerle dolaşırken, turistler soğuk havaya aldırış etmeden yazlık kıyafetlerle dolaşmayı tercih etti.

Öte yandan Marmaris meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; Bölgede, bugünden itibaren hava sıcaklıklarının artmaya başlayacağı ve Perşembe gününe kadar mevsim normallerinin üstünde seyredeceği belirtildi.İlçede, Hava sıcaklığının hafta içinde 27 dereceye kadar yükseleceği kaydedilirken, bazı evlerde soğuk hava nedeniyle üşüyen vatandaşların sobalarını kurduğu gözlendi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber