Mühendisi kaçırıp diri diri gömdüler

Haber Giriş : 13 Mart 2006 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da kaybolan bir uçak mühendisinin üç kişilik bir şebeke tarafından diri diri toprağa gömülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Olay, Ankara Eryaman'da oturan uçak mühendisi Hafiz Koca'nın aracını satmak için internette ilan vermesiyle başladı. İlanı gören şebeke üyeleri, alıcı gibi davranarak mühendisle aracı görmek için buluştu. Bu buluşmanın ardından mühendisten bir daha haber alınamadı.

Ailenin kayıp başvurusu üzerine harekete geçen jandarma ekipleri titiz bir çalışma sonucunda cinayeti çözdü. Mühendisle en son telefon görüşmesi yapanları takip eden jandarma ekipleri zanlılara Ankara'nın Kalecik ilçesinde ulaştı.

İtiraf ettiler
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan üç kişi yapılan sorgularında mühendisi kendilerinin kaçırarak öldürdüğünü itiraf etti. Zanlıların aracına el koydukları mühendisi diri diri toprağa gömdüğü ve sonra da toprağın üzerini tepeleyerek mühendisi öldürdüğü belirtildi. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konan zanlıların mühendisin aracını da satarak parasını paylaştıkları tespit edildi.

cnntürk

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber