Android ve Iphone uygulamaları yayında

Gazete manşetleri, forum, ilan, en çok okunan haberler gibi bir çok servisin bulunduğu iphone ve Android uygulamaları yayında...

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 12 Ekim 2013 22:29, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Android ve Iphone uygulamaları yayında

Memurlar.net'in ilk olarak iphone uygulaması vardı. Ancak bu uygulama haberlere erişimi sağlayan basit bir uygulama idi. Buna rağmen bu ilk iphone uygulaması, Türkiye'de, haber tabanlı siteler arasında en çok indirilen ilk 50 uygulama arasında olmuştu.

Daha sonra mobil sayfamızı yayına aldık. Akıllı cep telefonlarındaki internet tarayıcılarından www.memurlar.net yazanlar, sitenin mobil arayüzü ile karşılanıyordu. Özellikle ana sayfa ve forum servisleriyle ilgi çeken bu uygulamada, üyelik girişi yaparak yorumda bulunmak ve forumda etkileşimde bulunmak mümkündü.

Bugün ise, memurlar.net olarak hem iphone uygulamasının yeni güncellemesi hem de ilk kez android tabanlı cep telefonlarına yönelik uygulaması ile karşınızdayız. Ancak, bu uygulamada sadece, üyelik girişi yaparak etkileşimde bulunmak şuan için mümkün değil. Diğer taraftan, memurlar.net'in üyelik servisini yeniden yazmaktayız. 9 aydır bu servis üzerinde çalışıyoruz. Bir ay içinde bu üyelik servisini hayata geçirdiğimizde, üyeler kendilerine özel web sayfaları hazırlayabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve facebookta olduğu gibi arkadaşlarının paylaşımlarını tek bir sayfadan görebilecek. Bu hizmeti inşallah hayata geçirebildiğimizde, akıllı cep telefonlarından üyelik girişi yaparak, haberlere yorum yazmak veya forumdaki paylaşımlara katılmak da mümkün olabilecek.

Eleştiri ve önerilerinizi bizlere Haber Gönder servisi veya [email protected] adresi üzerinden gönderebilirsiniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber