Fabrika yangınında itfaiyeciler zehirlendi

ESENYURT Kıraç'ta mobilya aksesuarı üretimi yapan bir fabrikada sabah saatlerinde yangın çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Ekim 2013 10:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fabrika yangınında itfaiyeciler zehirlendi

ESENYURT Kıraç'ta mobilya aksesuarı üretimi yapan bir fabrikada sabah saatlerinde yangın çıktı. Bazı itfaiye erlerinin de yoğun dumandan zehirlendiği yangında, fabrikada mahsur kalan danışmada görevli Tanju Uğur 3.5 saat sonra itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kıraç, Namık Kemal Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki mobilya aksesuarları üreten fabrikada sabah saat 06.00 sıralarında yangın çıktı. 4 bin metrekarelik alana kurulu fabrikayı saran alevler nedeniyle yangın yerine Avrupa yakasında görevli tüm itfaiye gruplarından ekipler gönderildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri bir yandan alevleri bastırmaya çalışırken diğer yandan da fabrikada danışmada görevli Tanju Uğur'a ulaşmaya çalıştı. Fabrika görevlileri tarafından telefonla ulaşılan Uğur'un telefonuna bir süre sonra ise ulaşılamadı. Yangının başlangıcından 3.5 saat sonra itfaiye erleri görevlinin yerini belirledi. Yoğun dumanla kaplanan fabrikanın arka bölümündeki bodrumda bulunduğu belirlenen Uğur'u kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Merdivenle bodrum kata inen bazı itfaiye görevlileri yoğun dumandan etkilendi. Zehirlenen iftaiyeciler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Mahsur kaldığı yerden kurtarılan Uğur, ambulansla Esenyurt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İtfaiye ekiplerinin alevlerin bastırıldığı fabrikadaki soğutma çalışmaları devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber