Çadır kentte mültecilerle bayramlaşma

Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ve beraberindeki heyet, Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde mültecilerle bayramlaştı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2013 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çadır kentte mültecilerle bayramlaşma

Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ve beraberindeki heyet, Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde mültecilerle bayramlaştı.

Çadır kentte gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Garnizon Komutanı Ahmet Dumlu, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, siyasi toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Suriye'de yaşanan iç savaştan dolayı Türkiye'ye sığınmacı olarak gelen yaklaşık 30 bin Suriyeli mülteci dördüncü bayramlarını da Akçakale Süleyman Şah Çadır Kent'te geçirdi. Çadır kentte büyük bir coşkuyla karışlanan Kaymakam Fırat, Milletvekili Özcan, Başkan Ayhan ve beraberindeki heyet Suriyeli mülteciler tarafından büyük ilgi gördü.

Mülteci ailelerle sohbet eden heyet, Suriye'de yaşanan iç savaşın bir an önce sona ermesi ve Suriyeli vatandaşların kendi vatanlarına sağ salim dönmesi temennisinde bulundu. Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşmanın ardından Kaymakam Fırat, Milletvekili Özcan, Başkan Ayhan ve beraberindeki heyet, çadır kentten ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber