Kurban Bayramı'nda polisten örnek devranış!

Kars Toplum Destekli Polislik ekipleri, bayram boyunca bin 100'ü aşkın ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2013 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kurban Bayramı'nda polisten örnek devranış!

sahibi aileye kurban eti ulaştırdı.

Kars Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce, 2010 yılından beri 'Bayram Günleri' adı altında sürdürülmekte olan kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırama programı, bu Kurban Bayramı'nda da devam etti.

Kars'ta göreve yapan birçok polis, kestikleri kurban etlerini, Digor Yolu ve Subatan Polis lojmanlarında belirtilen noktalarda bir araya getirdi. Bayram boyunca bu noktalarda toplanan kurban etleri, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince alındı. Daha sonrada Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Yahya Çolak, başkanlığında tutanak karşılığında Kars il merkezinde ve yedi ilçede önceden belirlenen gerçek ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

"2 TON KURBAN ETİ, BİN 100 AİLEYE ULAŞTIRILDI"

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Yahya Çolak, kampanyayla polis ile vatandaş arasında ki birlik, beraberlik ve dayanışmanın amaçladığı, yaklaşık 2,5 ton kurban etini bin 100 aileye ulaştırdıklarını kaydetti.

2010 yılından bu yana sadece il merkezinde sürdürülmekte olan 'Bayram Günleri' adlı kampanyanın bu yıl itibari ile ilçelerde de başlatıldığına dikket çeken Yahya Çolak; "Kars Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz tarafından yürütülen 'Bayram günleri' adlı kampanyamız, 2010 yılından beri devam ediyor. 2010 yılında merkezde 160, 2011'de 260, 2012 yılında ise 725 aileye kurban etlerini ulaştırdık. Bu yılda kampanyamızı ilçelilerimizde de hayata geçirerek, bu sayıyı katlayarak artırmayı hedefliyoruz. Amacımız polisimiz ile vatandaşlar arasında bütünlüğü sağlamaktır. Çok güzel bir birliktelik oluşmaktadır. Bayram boyunca emniyet teşkilatımızda görevli olan polislerimiz yaklaşık olarak 2,5 ton kurban etini bizlerin aracılığıyla il merkezi ve yedi ilçede 1100'ü aşkın ihtiyaç sahibi aileye ulaştırdılar. Bende Kars Emniyet Müdürlüğümüz adında kurban eti bağışında bulunan teşkilat mensuplarına teşekkür ediyor ve hayırlarının Allah tarafından kabul edilmesi dua ediyorum. Ayrıca Kars halkının kurban bayramlarını da kutluyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber