Kartepe'de okul otopark düzenlemesi yapıldı

Eski bir eğitimci olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, eğitim kurumlarından gelen talepleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2013 17:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kartepe'de okul otopark düzenlemesi yapıldı

Fevziye Tezcan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi idarecilerinin Kartepe Belediyesi'nden okul önündeki boş alanın otopark olarak değerlendirilmesi yönünde talepte bulunması üzerine Kartepe Belediyesi, Fevziye Tezcan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin önünde otopark alanı düzenleme çalışması yaptı.

Özellikle öğrencilerin daha güvenli şekilde servis araçlarına inip binmelerine imkan tanıyan, öğretmen ve okul ziyaretçilerinin araçlarını park edebileceği otopark alanı kilitli parke taşları ile döşendi. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler okul önündeki alanın zeminini düzelterek bu güzergaha 500 metrekare parke ve 150 metre bordür döşedi.

Fevziye Tezcan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve Okul Aile Birliği yetkilileri, okullarına yakışan otopark düzenlemesini gerçekleştirmesi nedeniyle Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkürlerini ilettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber