Sıcaklıklar yarın artıyor

Haber Giriş : 26 Mart 2006 21:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hava sıcaklığı tüm Türkiye'de yarından itibaren artmaya başlayacak.Yarın, batı Akdeniz, doğu Akdeniz kıyıları, Doğu Karadeniz'in doğusu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu yağışlı, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek. Hava sıcaklığı yarından itibaren tüm yurtta artamaya başlayarak hafta ortasına kadar artışını sürdürecek.

28 mart salı:

Türkiye'nin güney ve kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu, doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile güneybatısı yağışlı diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek.

29 mart çarşamba:

Kuzey ve doğu kesimler parçalı çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in doğusu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek.Lodos yurdun batı kesimlerinde kuvvetlice esecek.

30 mart perşembe:

Orta Akdeniz'den gelen yağışlı hava sebebiyle yurdun batı kesimleri, sonraki günlerde bütün bölgeler yer yer sağanak yağışlı geçecek.Yağışlar genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda çarşamba gününe kadar yer yer yüksek yerlerde karla karışık yağmur şeklinde olacak.

Bodrum ve Marmaris'te bahar

Hava sıcaklığının 20 derece olduğu Muğla, Bodrum ve Marmaris'te halk, çiçeklerle kaplanan kırlarda piknik yaparak güneşin keyfini çıkarıyor.Bölgede halkı ve tatilciler, çiçeklerle kaplı kırlarda piknik yaparak güneşin keyfini çıkarırken, bazı tatilciler ise sahillerde yürüyüş yapmayı, güneşlenmeyi tercih ediyor.Muğla Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkilileri, özellikle Bodrum ve Marmaris'te hava sıcaklıklarının 2 ile 4 derece daha artmasının beklendiğini belirtti.

cnntürk

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber