Isparta'da otopark sorunu kalmayacak

Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre Merkezi ve Kapalı Pazaryeri Projesi kapsamında yapımı devam eden 3 bin metrekare oturum alanlı ve toplam 3 kat 9 bin metrekarelik katlı otopark inşaatı çalışmalarını inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kentin otopark sorununu birkaç yıl içinde çözeceklerini belirtti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2013 20:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Isparta'da otopark sorunu kalmayacak

Planlama ve projelerle şehirde bir hareket ve dönüşümün başladığına işaret eden Başkan Günaydın, bunlardan birisinin de otopark konusu olduğunu dile getirdi. Otopark sorununun sadece Isparta'nın değil, Türkiye'nin bir sorunu olduğuna dikkat çeken Başkan Günaydın, altyapı ve üst yapı çalışmalarının ardından şimdi de sıranın şehrin otopark sorununu kökünden çözmeye geldiğini işaret etti.

Bilinçli bir çalışma yürüttüklerine değinen Başkan Günaydın, "Şehrimizdeki otopark sorununu 2-3 yıl içerisinde tamamen çözmeyi hedefliyoruz. Gökkubbe alanındaki otoparın son kat betonları dökülüyor. Buradaki otopark hem ana caddeden, hem de fuar alanından rahatlıkla kullanılabilecek düzeyde. İl Özel İdaresi arka bölümünde 5 bin metrekarelik bir alanı 10 milyon liraya istimlak ettik. Buraya yerin 4 kat altında otopark olarak üstünü de yeşil alan olarak değerlendireceğiz. Şehir içerisinde belli yerlerde otopark çalışmaları için istimlak çalışmalarına başladık. 2-3 senede otopark sorununu kökünden çözeceğiz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber