4 gün önce serbest bırakıldı, 2 hırsızlıktan tutuklandı

Antalya'nın Alanya ilçesi Konaklı beldesinde, bir mağazadan cep telefonu çalarken 4 gün önce yakalanan ve serbest bırakılan kadın, 2 ayrı hırsızlıktan bir kez daha gözaltına alınınca tutuklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2013 22:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
4 gün önce serbest bırakıldı, 2 hırsızlıktan tutuklandı

Antalya'nın Alanya ilçesi Konaklı beldesinde, bir mağazadan cep telefonu çalarken 4 gün önce yakalanan ve serbest bırakılan kadın, 2 ayrı hırsızlıktan bir kez daha gözaltına alınınca tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Konaklı beldesinde 4 gün önce girdiği bir iş yerinden cep telefonu çalan Kıbrıslı Gülşah T. (33), jandarma tarafından yakalandı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Gülşah T. çıkarıldığı mahkemece denetimli serbestlik cezasına çarptırılarak serbest bırakıldı. Ancak yaşanan hırsızlık olayının basına yansımasının ardından dün gazetelerde Gülşah T'nin fotoğrafını gören Cumhuriyet ve Saray Mahallesi'nde iş yerleri bulunan iki esnaf polise başvurdu. Gülşah T. adlı kadının kendilerine ait telefonları da çaldığını belirten esnafların şikayeti üzerine harekete geçen polis, Gülşah T'yi bir kez daha gözaltına aldı. Polis merkezindeki sorgusunun ardından daha 4 gün önce serbest bırakıldığı mahkemeye bir kez daha çıkartılan Gülşah T. bu kez tutuklanmaktan kaçamadı. Açıktan hırsızlık suçundan tutuklanan zanlı Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber