Polis kızı 'dedikodu' yüzünden intihar etmiş

Adana'da babasının silahıyla hayatına son veren kızın, komşusunun annesine, "Kızını bir erkekle gördüm." demesi üzerine intihar ettiği ortaya çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2013 13:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis kızı 'dedikodu' yüzünden intihar etmiş

Adana'da polis memuru babasının silahıyla kalbine bir el ateş ederek hayatına son veren kız çocuğunun, komşu kadının annesine parkta kendisini bir erkekle gördüğünü söylemesi üzerine intihar ettiği ortaya çıktı.

"KIZINI ERKEKLE GÖRDÜM" DEDİ

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi'nde 31 Ekim günü akşam meydana geldi. İddiaya göre, 16 yaşındaki lise 1. sınıf öğrencisi A.K.Ş., gündüz okul dönüşü parkta bir süre okuldan erkek arkadaşıyla oturdu. Mahalleden bir komşuları da A.K.Ş.'nin annesine gelerek, "Senin kızını parkta bir erkekle otururken gördüm" dedi. Bunun üzerine anne de okuldan eve gelen kızını uyardı.

"BENİ AFFEDİN" NOTU BIRAKTI

Polis memuru baba A.Ş. eve geldiğinde, babasının eve geldiğini fark eden A.K.Ş., babasının silahını alarak odasına gitti. Kız çocuğunun odasından bir el silah sesi gelmesi üzerine baba kızının odasına gittiğinde, onu kanlar içinde gördü. Masanın üzerinde ise, "Size yaşattığım her şey için özür dilerim affedin beni" yazılı not bulundu.

KURTARILAMADI

Baba A.Ş., durumu 112 Acil Servis ekiplerine ve meslektaşlarına haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kız çocuğunu Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ameliyata alınan kız çocuğu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kız çocuğunun cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, burada yapılan otopsinin ardından memleketi Kahramanmaraş'a götürülerek burada toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber