Belediyeden, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere ev temizliği hizmeti

Yozgat'ın Akdağmadeni İlçe Belediyesi kurduğu ekiplerle, ilçede yaşayan yaşlı, mağdur ve kendi işlerini yapamaz durumdaki vatandaşların, düzenli olarak ev temizliğini yapıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2013 19:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediyeden, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere ev temizliği hizmeti

Yaşlı, mağdur ve bakıma muhtaç ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatan ilçe belediyesi, tespit edilen vatandaşların yanı sıra işlerini yapamaz durumda olan vatandaşlarımızın da isteğini geri çevrilmiyor.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde yaşlı ve özürlüler için ev temizliği projesini hayata geçirdiklerini belirterek, "İlçemizde yaşayan ve toplumumuz yapı taşlarından olan yaşlılarımız unutulmayarak belediyemiz tarafından her ay düzenli olarak ev temizliği yapılmaya başladık. Amacımız, hayatının büyük bir bölümünde insanlara hizmet etmiş insanlarımız, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır. Ailelerinden ve çocuklarından bu hizmeti çeşitli nedenlerle alamayanlara insanlarımıza bu hizmeti sunuyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereği de budur" dedi.

Daştan, sadece ilçenin alt yapısını üst yapısını, yolunu yapmadıklarını, vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber