Tedavi gördüğü hastaneye oda yaptırdı

Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı hizmet sunan Ordu Üniversitesi (ODÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hayırsever bir vatandaş tarafından tefriş edilen odanın açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2013 20:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tedavi gördüğü hastaneye oda yaptırdı

Ordulu Temel Turan ve eşi Lütfiye Turan adına ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptırılan oda 11 bin liraya mal oldu. 14 yaşından bu yana çalışarak elde ettiği birikimlerini hayır işlerinde kullandığını belirten Temel Turan, "Camii, okul ve hastane yapımına katkı sağlamak hayır işleri ile ilgilenmek beni oldukça mutlu ediyor. İşim gücüm bu oldu. Bu hastanede de çok yattım. Burada kaldığım süre zarfında çalışanlar benimle çok ilgilendi. Ben de burada yatacak hastalar için bir oda yaptırmak istedim. Bu hizmeti yapmama izin veren ve yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Açılış törenine Ordu İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Öztürk ve İdari Hizmetler Başkanı Serkan Yalkın, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Coşkun Avcı, ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Tomakin, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice Öztürk, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yrd. Yılmaz Depe ve Derya Kelem ve hastane personeli katılırken, odanın açılış kurdelesini Genel Sekreter Uzm. Dr. Hasan Öztürk ve hayırsever Temel Turan birlikte kesti.

Turan'a çiçek takdim ederek bir konuşma yapan Genel Sekreter Öztürk, "Allah sizin gibi hayırsever insanlardan razı olsun ve sayılarınızı arttırsın. Ülkemizin sizin gibi değerli insanlara ihtiyacı var. Böyle güzel ve anlamlı bir hizmetten dolayı size teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber