Hayırseverler eğitim için kermes düzenledi

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde eğitim gönüllüleri öğrenciler için kermes düzenledi. 3 gün sürecek kermesten elde edilecek gelirle, Cincin ve Koçarlı’da bulunan öğrenci yurtlarında kalan öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanacağı belirtildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2013 08:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde eğitim gönüllüleri öğrenciler için kermes düzenledi. 3 gün sürecek kermesten elde edilecek gelirle, Cincin ve Koçarlı'da bulunan öğrenci yurtlarında kalan öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanacağı belirtildi.

Koçarlı İlçe Merkezi Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen kermeste kadınlar kışlık yiyecekleri ve çeyiz malzemeleri satarken, erkekler ise esnafın bağışladığı çeşitli gıda, temizlik ve dayanıklı tüketim malzemelerini satıyor. Kıyafetin da satıldığı kermeste öğrenciler için adeta seferber olan eğitim gönüllüleri bir yandan satış yaparken bir yandan da öğrenciler için alışveriş de yapıyor.

Koçarlı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Ersoy, bu yıl ilkini düzenledikleri kermesin bundan sonra geleneksel olarak devam edeceğini belirterek "Bize göre bir ülkenin en öncelikli sorunu eğitimdir. Bu nedenle eğitime dolayısıyla talebelere her türlü desteği vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Dernek olarak ekonomik imkanları zayıf olan ailelerin çocuklarını okutması için çalışıyoruz. Bu kapsamda da çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Kermes de bunlardan biri. Kermesimize destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber