8 yıl sonra Vali gördüler

Haber Giriş : 01 Nisan 2006 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu'ya bağlı Akkuş İlçesi'nin denizden yüksekliği 340 metre. Kent merkezine uzaklığı da 149 kilometre. İlçeyi 8 yıl aradan sonra ilk kez bir vali ziyaret etti. Akkuşlular gözlerine inanamadı.

Ordu'ya 149 kilometre uzaklıkta ve bin 340 metre rakımındaki Akkuş İlçesi'ne sekiz yıl aradan sonra ilk kez vali geldi. Akkuşlular, görevine 10 gün önce başlayan ve ilk ziyaretini Akkuş'a gerçekleştiren Vali Said Vakkas Gözlügöl'ü alkışlarla karşıladı. Göreve başladığı ilk gün "Hizmetlerde Ordu'yu bir bütün olarak göreceğiz" diyen Vali Gözlügöl, "Akkuşlular'la tanışmak ve sorunlarını dinlemek amacıyla buraya geldik. Vatandaşlarımız, biz yolda gelirken bize el sallıyor. Bu sevgi benim için çok anlamlı." diye konuştu. Kaymamak Hasan Erkal da, Vali Gözlügöl'e ilçenin sorunları hakkında bilgi aktardı.

İLÇEYİ GEZDİ

İlçe halkı tarafından büyük bir sevgi gösterisiyle karşılanan Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl, Kaymakamlık'ta sorunları dinledikten sonra Akkuş Belediye Başkanlığı'na geçti. Belediye Başkanı Lütfi Efil'den de bilgi alan Gözlügöl'un daha sonraki durağı Devlet Hastanesi oldu. Ancak Vali'yi sokakta gören ilçe halkı gözlerine inanamadı. Gözlügöl, yaya olarak hastaneye giderken karşılaştığı vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Hastane gezisinin ardından esnaflarla da bir süre sohbet eden Gözlügöl, ziyaretini Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu gezerek tamamladı.

bugün

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber