Astsubay, alışverişten çıkarken cinnet geçirdi; polis memuresi eşini öldürdü, intihar etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Nisan 2006 23:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tokat'ta, bir alışveriş merkezi çıkışında, 48. Piyade Er Eğitim Alayı'nda görevli bir astsubay, polis olan eşini tabancayla vurduktan sonra intihar etti.
Tokat-Turhal karayolu üzerinde Şehitlik Anıtı karşısındaki bir alışveriş merkezinden çıkan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Turgay Ertürk ile Tokat Emniyet Müdürlüğü'nde görevli eşi polis memuresi Öznur Ertürk, otomobillerine giderken bilinmeyen bir sebebden ötürü tartıştı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Turgay Ertürk, beylik tabancasıyla eşine silâhla ateş ettikten sonra, kendisini de başından vurdu.
Turgay Ertürk olay yerinde hayâtını kaybederken, eşi Öznur Ertürk de ağır yaralı olarak kaldırıldığı Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastahânesi'nde öldü.
Tokat Valisi Erdoğan Gürbüz, Tokat İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Gürsel Sönmezer, 48. Piyade Er Eğitim Alay Komutanı Piyade Kıdemli Albay Serhat Özmilli ile Tokat Emniyet Müdürü İhsan Ünal, olay yerinde incelemelerde bulundu.
Tokat Emniyet Müdürü Ünal, 1 çocukları olan çiftin aralarında âilevî meseleleri bulunduğunu ve boşanma kararı aldıklarını bildirdi.
Bu arada olayı duyan Ertürk çiftinin bazı yakınları da hastahânede fenâlık geçirdi.
Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber