Manisa TSO'dan ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ödeneği çıkartılan ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tedarik edilen giyim yardımlarının ikinci etap dağıtımı da tamamlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2013 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Manisa TSO'dan ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Manisa TSO) işbirliği ile her yıl geleneksel hale gelen ilköğretim öğrencilerine yapılan giyim yardımları bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ödeneği çıkartılan ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tedarik edilen giyim yardımlarının ikinci etap dağıtımı da tamamlandı. Bu yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere eşofman takımı hediye eden Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Yunt Dağı'nda yer alan ilköğretim okullarında yaptığı dağıtımın ardından son olarak Saruhanlı'da yer alan ihtiyaç sahibi ilk öğretim öğrencilerine dağıtılmak üzere hazırlanan eşofman takımlarını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Kadri Gürsoy'a teslim etti. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Danışmanı Güvenç Özer tarafından teslim edilen eşofman takımları, ilçe müdürlüğünce daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber