Pastırma yazı bitti, yağış geliyor - Haritalı

Uzun süredir mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklık, Balkanlardan gelen yağışla birlikte azalacak.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Kasım 2013 07:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Pastırma yazı bitti, yağış geliyor - Haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (Perşembe) Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Antalya, Ankara, Eskişehir,Niğde, Kayseri, Sivas, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile yarın (Cuma) Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve GÜneydoğu Anadolu'nun yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Yağışların yarın (Cuma) sabah saatlerindeTrabzon'un doğu İlçeleri, Rize ve Artvin'in kıyı ilçelerinde kuvvetli olması beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI :kuzey ve batı kesimlerde 3 ila 8 derece azalacak, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneydoğu, Marmara ve Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: yağışların yarın (Cuma) sabah saatlerindeTrabzon'un doğu İlçeleri, Rize ve Artvin'in kıyı ilçlerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara ( sel, su baskını, yıldırım v.b.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Yağışlı hava İstanbul'u, haftasonu terk edecek

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber