Başkanlar, cami cemaatiyle buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Gültepe Merkez Camii Derneği'ni ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2013 13:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkanlar, cami cemaatiyle buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Gültepe Merkez Camii Derneği'ni ziyaret etti. Camii derneği yönetimi ile samimi bir ortamda görüşen Başkan Doğan ve Karaosmanoğlu ibadethanelere destek olmayı sürdüreceklerini ifade ettiler.

Samimi bir ortamda gerçekleşen programda vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Karaosmanoğlu ve Doğan hizmet etmeyi ibadet olarak gördüklerini söylediler. Şehrin bir adım ileri gitmesi adına gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Doğan, "Biz önce Hakkın sonra halkın hizmetkarıyız. Sizlere hizmet etmek bize gurur veriyor" dedi.

Başkan Karaosmanoğlu ve Doğan'ın sık sık kendilerini ziyaret ettiklerini belirten vatandaşlar, "Halkın arasında olan başkanlara sahip olduğumuz için çok şanslıyız" dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber