ÖSYM Başladı, MEB Ne yapıyor?

ÖSYM 2006 yılı başında, yapacağı sınavlar sonrasında sınav soru ve cevaplarını yayımlama kararı almıştı. Bu çerçevedeki ilk uygulamayı 2006 Mart Ayı ÜDS sınavında yaptı. Ancak, Milli Eğitim Bakanlığı benzer türden bir uygulamaya hala geçmedi. Son olarak geçtiğimiz hafta sonunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan "Yurtdışında görevlendirilecek öğretmenlerin mesleki yeterlik sınavı"nın soruları aynı gün sitemizde yayımlanmasına rağmen, Bakanlıkça soru ve cevaplar hala açıklanmamıştır.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Nisan 2006 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÖSYM 2006 yılı başında, yapacağı sınavlar sonrasında sınav soru ve cevaplarını yayımlama kararı almıştı. Bu çerçevedeki ilk uygulamayı 2006 Mart Ayı ÜDS sınavında yaptı.

Ancak, Milli Eğitim Bakanlığı benzer türden bir uygulamaya hala geçmedi. Son olarak geçtiğimiz hafta sonunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan "Yurtdışında görevlendirilecek öğretmenlerin mesleki yeterlik sınavı"nın soruları aynı gün sitemizde yayımlanmasına rağmen, Bakanlıkça soru ve cevaplar hala açıklanmamıştır.

Bakanlık Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün bir an önce gerekli alt yapıyı hazırlayarak, artık yaptığı sınavların soru ve cevaplarını açıklaması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber