Banka aracını soyan 3 kişiden 2'si yakalandı

Aksaray'daki banka aracı soygunu ile ilgili aranan 2 kişi, Konya'nın Karapınar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2013 14:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Banka aracını soyan 3 kişiden 2'si yakalandı

Aksaray'daki banka aracı soygunu ile ilgili aranan 2 kişi, Konya'nın Karapınar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şoförün halen firar olduğu öğrenilirken, yakalanan 2 kişinin üzerinde 108 bin lira ve 5 bin 900 euro ele geçirildi.

Olay, Aksaray'da dün akşam merkeze bağlı Taşpazar Mahallesi Adliye arkasında meydana gelmişti. Özel bir bankaya ait içinde 200 bin lira bulunan 34 AY 6264 plakalı zırhlı aracın güvenlik görevlisini atlatan şoförü İbrahim K. (32), aracı çalmıştı. Aksaray polisinin yaptığı çalışmayla şüpheli İbrahim K'ye 2 arkadaşının yardım ettiği ortaya çıktı. Bu sırada şüphelilerin Konya'ya gelebilme ihtimaline karşı Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de tedbir aldı. Jandarma ekipleri, İbrahim K'ye yardım eden Mehmet Ali A. ile Mehmet D'yi Konya'nın Karapınar ilçesine bağlı Kazlıpınar köyünde yakaladı. Şüphelilerin üzerinden 108 bin lira Türk Lirası ile 5 bin 900 euro çıktı. Şüphelilerin Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edileceği öğrenilirken, paraların bir kısmı ile firar eden İbrahim K'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber