Her bağış yeni bir hayattır

Düzce Üniversitesi Organ Nakil Koordinatörü Arzu Ekinci ve Yardımcısı Feride Kütük, organ bağışı haftası dolayısıyla Düzce Araştırma ve Uyulama Hastanesi’nde organ bağışı yapmak isteyenler için stant açtılar

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2013 11:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Her bağış yeni bir hayattır

Düzce Üniversitesi Organ Nakil Koordinatörü Arzu Ekinci ve Yardımcısı Feride Kütük, organ bağışı haftası dolayısıyla Düzce Araştırma ve Uyulama Hastanesi'nde organ bağışı yapmak isteyenler için stant açtılar.

Organ Nakil Koordinatörü Arzu Ekinci, organ bağışının önemine değinerek, ülkemizde organ bağışı ve nakli sayılarının yetersiz olduğunu belirtti. Bu nedenle de son dönemde organ yetmezliği tedavisi görmekte olan birçok hastanın organ beklerken hayatını kaybettiğini ifade etti. Düzce halkının organ bağışına gerekli ilgiyi göstereceklerinden emin olduğunu söyledi.

"Her Bağış Yeni Bir Hayattır" sloganı ile açılan stantta ilk organ bağışını da Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Seda Öner yaptı. Öner, "İlk bağışı ben yaptım. Bizim bu konularda vatandaşlara örnek olmamız lazım. Vatandaşlarımızın bağış kampanyasına duyarlı davranacaklarını umut ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber