Antalya'da lisede bıçaklı kavga iddiası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Nisan 2006 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri ve Antalya'daki liselerde çıkan kavgada 2 öğrenci bıçaklandı.

Antalya'da bir lisede çıktığı iddia edilen kavgada, son sınıf öğrencisi T.Ü'nün bıçakla bacağından yaralandığı bildirildi.

Çağlayan Lisesi'nde dün kimlikleri açıklanmayan iki öğrenci grubu arasında, koridorda tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu öğrencilerden T.Ü, bacağından bıçakla yaralandı. Bunun üzerine kavgaya karışan gruplar, okuldan ayrılırken, bacağından yaralanan öğrenci T.Ü, bir arkadaşının evine giderek yarasını pansuman etti.

Bir gün boyunca olayı ailesinden saklayan T.Ü'nün bugün eve gitmesi üzerine, kıyafetinin kanlı olduğunu gören ailesinin öğrenciyi Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırmasıyla ortaya çıkan olay, Antalya polisini de harekete geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polisin, kavgaya karıştıkları öğrenilen ve kimlikleri açıklanmayan 2 öğrenciyi gözaltına aldığı öğrenildi.

ÇAĞLAYAN LİSESİ MÜDÜRÜ SARICA

Olayla ilgili bilgi veren Çağlayan Lisesi Müdürü Şeref Sarıca, olayın okul içerisinde olmasının mümkün olmadığını söyledi. 16 güvenlik kamerasıyla okulun iç ve dış görüntülerinin kaydedildiğini belirten Sarıca, şunları söyledi:

?Polis aradı. Okul koridorlarında böyle bir olay olduğunu söyledi. Ancak, okul içerisinde olması imkansız. Güvenlik kameralarını inceledik, böyle bir olay yok. T.Ü, benim de derslerine girdiğim bir öğrencidir. Kendisini yakından tanıyorum.

Derslerinde çok başarılı, sessiz ve sakin bir öğrencidir. Hatta eski sınıf başkanıydı. Neden olayın okulda olduğunu beyan etmiş, anlamadım. Bu öğrenci, dün saat 10.30'dan sonraki derslerine girmeyerek, okuldan ayrılmış. Biz de araştırmamızı sürdürüyoruz.?

OKUL BAHÇESİNDE BIÇAKLANDI

Kayseri'de aynı lisede öğrenim gören 2 lise öğrencisi arasında okul bahçesinde haraç isteme iddiasıyla çıktığı öne sürülen kavgada, 15 yaşındaki O.A., aşynı yaştaki arkadaşı R.A.'yı bıçakla bacağından yaraladıktan sonra kaçtı.

İstikbal Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Ramazan Kaygusuz ile başka bir sınıfta okuyan O.A. arasında haraç isteme konusunda kavga çıktı. O.A., iddiaya göre, R.K.'yı sağ bacağından bıçakladı. R.K., Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralı öğrencinin sağ bacağına iki dikiş atıldı. Tedavisi biten R.K., ifadesi alınmak üzere arkadaşları ile birlikte Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince Melikgazi Polis Merkezi'ne götürüldü. İfadeleri alınan öğrenciler Melikgazi Polis Merkezi'nden koşarak, uzaklaştı. Polis kaçan O.A.'yı aramayı sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber