Kazalar artınca kurban kestirdiler

Muş'ta bir haftada 4 kez trafik kazası yapan 112 Acil Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü personeli, kazalardan korunmak için kurban kesti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2013 20:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kazalar artınca kurban kestirdiler

Muş Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde bir araya gelen ambulans şoferleri ve acil tıp teknisyenleri, kazalardan korunmak için dualar eşliğinde kurban kesti.

Başhekim Özgür Ömer Yıldız, yaptığı açıklamada, kaza ve belalardan korunmak için kurban kestiklerini belirterek, 112 ekiplerinin gece gündüz demeden hastalara müdahalede bulunduğunu söyledi.

Sağlık ekiplerinin, özellikle kırsal kesimlerden aldıkları hasta ve yaralıları, seri şekilde hastanelere ulaştırmak için büyük gayret gösterdiğini anlatan Yıldız, sağlık personelinin bu yorucu ortamda zaman zaman çeşitli kazalara maruz kaldığını ifade etti.

Yıldız, son bir hafta içinde 4 kez trafik kazası yapan personelin büyük tehlike atlattığını anımsatarak, "Sağlık müdürlüğümüze ve hastanelerimize bağlı 4 ambulans bu hafta içi kaza yaptı. Bu kazalarda yaralanan arkadaşlarımız var. Bundan sonra sıkıntı yaşanmaması adına çalışanlarımız kendi aralarında kurban alarak kestirdi. Kazalarda can kaybının olmaması sevindirici" dedi.

Kestirdikleri kurbanın etini çocuk esirgeme kurumuna göndereceklerine değinen Yıldız, "İnşallah bir daha bu sıkıntılara maruz kalmayız" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber