Çete operasyonunda 15 kişi adliyeye sevk edildi

Organize suç örgütü kurdukları iddiasıyla gözaltına alınan İzmit Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adnan U.'nun da aralarında bulunduğu 15 kişi, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2013 15:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çete operasyonunda 15 kişi adliyeye sevk edildi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından organize suç örgütü kurdukları iddiasıyla gözaltına alınan İzmit Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adnan U.'nun da aralarında bulunduğu 15 kişi, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre göre İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Büro Amirliği ekipleri, "silahlı örgüt kurmak, yaralama ve yağma" iddiaları ile bir gruba yönelik operasyon düzenlemişti. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şahısların bulunduğu adreslere giden polis ekipleri, aralarında İzmit Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adnan U.'nun da bulunduğu Suat A., Hasan Ö., Ali Rıza U., İsmail Ö, Erdal N, Şenol E., Lokman B., Yasin Ö., Cengiz N., Tuncay A., Necat U., Adem Ö., Zeki U., Soner Ö., Şenol Ç. ve Selim D. isimli şahısları gözaltına aldı. 3 gün boyunca emniyet müdürlüğünde sorguları devam eden şahıslardan Şenol Ç. ve Selim D., ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, diğer 15 kişi yoğun güvenlik önlemleri altında sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber