1. Manisa Yüksek Eğitim Günleri Fuarı açıldı

Her seviyeden eğitim ve kariyer imkanları arayan öğrenci, mezun ve velileri buluşturan Educaturk Yüksek Öğretim Günleri, Manisa’da ilk kez kapılarını Fuar Merkezi’nde açtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2013 14:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
1. Manisa Yüksek Eğitim Günleri Fuarı açıldı

Her seviyeden eğitim ve kariyer imkanları arayan öğrenci, mezun ve velileri buluşturan Educaturk Yüksek Öğretim Günleri, Manisa'da ilk kez kapılarını Fuar Merkezi'nde açtı.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu öğrencilerle birlikte fuarın açılışında kurdele kesimini gerçeklerirdiler.

25 - 26 Kasım 2013 tarihleri arasında ziyaretçiler, üniversiteler konusunda bilinçlendirme ve eğitim kurumları ile birebir görüşme imkanı buluyor. 9 yıldır düzenlenen Educaturk Yüksek Eğitim Günleri, bu yıl Manisa'ya gelerek Birinci Manisa Yüksek Öğretim Günleri'ni başlatmış oldu.

Eğitim konusunda bilinçlendirilmenin yapıldığı bir fuar olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "öğrencilerimizin kafasındaki soru işaretlerinin giderileceği bu fuar, birçok Üniversitenin katılımıyla geniş kapsamlı bir bil edinme platformu oluşturdu. Ziyaretçilere oldukça faydalı olacak Fuarın Manisa'mıza hayırlı olmasını dilerim" ifadelerinde bulundu.

Manisa Belediye Başkan Vekili Ustamehmetoğlu; " Artık öğrencilerimiz eskisi gibi değil daha bilinçliler ne istediklerini biliyorlar. Bu tarz fuarlar onların kafalarında belirlediği hedefe gitmeleri konusunda yardımcı olacaktır. Öğrencilerimiz İstedikleri Üniversitelerin temsilcileriyle birebir görüşme imkanı bularak hedeflerine daha sıkı sarılacaklardır" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber