İzmir Adliyesinde olay

İZMİR Bayrakli'daki Adliye Sarayı'na duruşma için getirilen bir grup tutuklu olay çıkardı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2013 15:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İzmir Adliyesinde olay

İzmir Adliyesine duruşma için getirilen bir grup ile güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı.

Duruşma salonuna çıkmak istemeyen tutuklular, jandarma ekibiyle tartıştı. Uyarılara rağmen salona çıkmamakta direnen ve güvenlik güçlerine mukavemette bulunan gruba göz yaşartıcı gaz ile müdahale edildi.

Adliyeye sevk edilen çevik kuvvet ekibinin müdahalesinin ardından yatıştırılan olayın ardından, nefes darlığı sorunu yaşayan bir kişiye 112 Acil Servis ekibi müdahale etti. Çev kuvvet ekibi, adliye çevresinde güvenlik önlemi aldı.

3 ASSUBAY YARALI

İzmir Adliyesi'nde, duruşmalara girmeleri için jandarma tarafından cezaevlerinden getirilen yedi çocuk mahkum, adliye nezarethanesinde olay çıkardı. Nezarethanenin camlarını ve lambalarını kıran çocuklara, jandarma ekipleri müdahale etti. Yaşanan arbedede üç astsubay hafif yaralandı.

Şakran Cezaevi'nde kalan yedi çocuk mahkum, duruşmalara girmeleri için İzmir Adliyesi'ne getirildi. Nezarethanede vakti beklerken iddialara göre duruşmalara girmeyi reddettikleri için olay çıkardılar. Nezarethanenin camlarını ve lambaları kıran mahkumlara jandarma ekipleri müdahale etti. Üç astsubay hafif yaralanırken söz konusu duruşma iptal edildi. Çocuk mahkumlar, cezaevi aracıyla geri götürüldü. Hafif yaralanan üç astsubaya ise İzmir Adliyesi Mahkum Girişi'ne gelen cankurtaranlarda müdahale edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber