Ali Öğretmen, Aydın'ı Ankara'da temsil etti

Ankara’da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen kutlama programında Aydın’ı Sosyal Bilimler Lisesi İngilizce Öğretmeni Ahmet Yavuz temsil etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2013 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ali Öğretmen, Aydın'ı Ankara'da temsil etti

Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara'da gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkiliklerine eğitim ve öğretime yapmış oldukları katkılarıyla hem öğretmenlerin hem öğrencilerin hem de çevrenin beğenisi ve takdirini kazanan her ilden bir öğretmeni davet etti. Öğretmenlerin proje hazırladığı faaliyet ve eserleri değerlendiren Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Öğretmen Kutlama Komisyonu, Aydın'ı Ankara'da temsil edecek öğretmeni ise Aydın Sosyal Bilimler Lisesi İngilizce Öğretmeni Ahmet Yavuz olarak belirledi.

Ankara'da gerçekleştirilen kutlamalara katılan Aydın Sosyal Bilimler Lisesi İngilizce Öğretmeni Ahmet Yavuz, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün tarafından kabul edil. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Millili Eğitim Bakanı Nabi Avcı tarafından da kabul edilen öğretmen heyetinde yer alan yavuz, Öğrenmenler Günü dolayısıyla hazırlanan konser, gösteri ve törenlerde Aydın'ı temsil etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber