Ödemiş'in Üç Eylül Mahallesi aşure ikramında buluştu

Ödemiş’te Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramları hız kesmiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2013 23:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ödemiş'in Üç Eylül Mahallesi aşure ikramında buluştu

Ödemiş'te Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramları hız kesmiyor. Dün de cuma namazı sonrası Üç Eylül Mahallesi sakinlerinin destekleriyle muhtarlık tarafından aşure ikramı gerçekleştirildi. Mahalle halkını muhtarlık binası önünde buluşturan etkinlikte yaklaşık bin kişiye aşure ikram edildi.

Üç Eylül Mahalle Muhtarı Bekir Uşaklı tarafından aşureler dağıtılırken, Zafer Mahallesi Muhtarı Mehmet Karaceviz ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Yeşiltaş da Uşaklı'yı yalnız bırakmadı. Yaklaşık bin kişinin yararlandığı ikrama tabaklarıyla gelen vatandaşlar paylaşımın simgesi olan aşureyi evlerine de götürdüler.

Aşurenin paylaşım ve dayanışmanın simgesi olduğunu ifade eden Üç Eylül Mahalle Muhtarı Bekir Uşaklı, "Mahalle halkımızın ve hayırseverlerimizin destekleriyle bu yıl da aşure ikramımızı yapmanın mutluluğunu yaşadık. Yaklaşık bin vatandaşımızın katıldığı ikram ile paylaşım ve dayanışma ruhu bir kez daha ortaya çıktı. Üç Eylül Mahallesi olarak bu tarz ikram ve hayır organizasyonlarını sadece aşure döneminde değil yıl genelinde yapıyoruz. Emeği geçenlere, destek verenlere teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber