Erdoğan'da kas spazmı

Haber Giriş : 18 Nisan 2006 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan, dün akşam saatlerinde aniden rahatsızlanarak Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Kas spazmı geçirdiği belirlenen ve MR'ı çekilen Erdoğan'a, doktorlar evinde istirahat önerdi. Bakanlar Kurulu'nun dünkü toplantısının ardından akşam saatlerinde belinde şiddetli ağrı hisseden Erdoğan, AKP MYK toplantısı ile Kültür ve Sanat Büyük Ödülü töreni programını son dakikada iptal etti.

Yatılı istirahat verildi

Başbakanlık'ın arka kapısından çıkarak Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden ve Ortopedi Uzmanı Başhekim Prof. Nihat Tosun'a belinin ağrıdığını ifade eden Erdoğan'ın çekilen MR görüntüleri, uzman ekip tarafından incelendi. Bel omurlarında zedelenme olmadığı gözlemlenen Erdoğan'ın kalp elektrosu da çekildi.

Kalpte herhangi bir sorun olmadığı kesinlik kazanınca Erdoğan'ın belinde "uzun süreli ayakta kalmaktan" kaynaklanan kasılma (spazm) meydana geldiği anlaşıldı. Hastanede yaklaşık 2 saat kalan Erdoğan'a ağrı kesici ve kas gevşetici iğne de yapıldı. Erdoğan'ın 3 gün daha bu iğneleri kullanacağı belirtildi. Başhekim Tosun'un başkanlığındaki uzman ekip, Erdoğan'dan belinde ciddi bir rahatsızlık oluşmaması için "yatılı istirahat" etmesini istedi.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber