Yayaya çarpıp kaçan sürücü öğretmen çıktı

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarptığı 38 yaşındaki Y. K. kaza yerinde hayatını kaybetti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Aralık 2013 23:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yayaya çarpıp kaçan sürücü öğretmen çıktı

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, yolun karşısına geçerken bir aracın çarpıp kaçtığı 38 yaşındaki Y. K., hayatını kaybetti. Kaçan sürücünün arandığı bildirildi.

Kaza, bugün saat 17.30 sıralarında, Altınyol üzerinde meydana geldi. İşlek olan yolda yolun karşısına geçmeye çalışan 38 yaşındaki Y. K.'ya, plakası ve sürücüsü belirsiz bir araç çarpıp kaçtı. Ağır yaralanan Karakaya, kaza yerinde hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatan polis, aracın plakasını ve sürücünün kimliğini saptamaya çalışıyor.

ÇARPIP KAÇAN SÜRÜCÜ ÖĞRETMEN ÇIKTI

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarptığı 38 yaşındaki Y. K. kaza yerinde hayatını kaybetti. K.'ya çarpıp yoluna devam eden 35 V 3784 plakalı aracın sürücüsü mobese görüntülerinden yakalandı. Bir ilköğretim okulunda öğretmen olduğu öğrenilen otomobil sürücü E. S.'nın (54), Çiğli ilçesi 8050 sokaktaki evine giden ekipler, kaza yerinde bulunan kırık far ve amblem parçalarının bina önünde park halinde duran otomobile ait olduğunu belirledi.

KÖPEĞE ÇARPTIĞINI SANMIŞ

Gözaltına alınan otomobil sürücüsü S., Bayraklı Polis merkezi'ne götürüldü. Alkolsüz olduğu tespit edilen sürücü S.'nın ifadesinde, köpeğe çarptını sandığını ve yoluma devam ettiğini söylediği öğrenildi. S.'nın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber