23 Nisan'da yurdun büyük bölümünde yağmur bekleniyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2006 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlanacağı 23 Nisan Pazar günü, yurdun büyük bölümünde yağış bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun bazı bölümleri yağış alacak.

Hava sıcaklığı yağış alan yerlerde azalırken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Buna göre, 23 Nisan günü bölgelerde hava şöyle olacak:

Marmara Bölgesi: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğusu çok bulutlu geçecek.

Ege Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, Afyonkarahisar çevreleri sabah saatlerinde sağanak yağışlı geçecek.

Akdeniz Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde etkili olacak.

İç Anadolu Bölgesi: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Bölgenin kuzeybatısında beklenen yağışlar sabah saatlerinde hafif olarak görülecek. Doğu kesimlerinde beklenen yağışlar ise etkili olacak.

Karadeniz Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz'in iç kesimleriyle Orta ve Doğu Karadeniz sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar Orta ve Doğu Karadeniz'de etkili olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların bölgenin kuzey ve batısında etkili, güneydoğusunda ise hafif olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Parçalı, çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar bölgenin doğusunda hafif olarak görülecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber