CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş mı?

30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlere hazırlanan CHP’de Ankara Büyükşehir Belediyesi için kimin aday olacağına yönelik süregelen tartışmalarda sona yaklaşıldığı öğrenildi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 14 Aralık 2013 09:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş mı?

MERİÇ TAFOLAR

Ankara adaylığı için Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, eski Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Cengiz Topel Yıldırım gibi isimlerin konuşulduğu CHP'de birkaç ay önce temas edilen ancak partiye, "Ben sağ kökenli biriyim, sol bir partiden aday olmam söz konusu olamaz" diyerek ret yanıtı veren MHP'nin eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mansur Yavaş ile yeniden temas kurulduğu ortaya çıktı. Yapılan anketlerde Yavaş ile seçime girilmesi durumunda yüksek oy alınacağına ilişkin bulgulara erişen CHP yönetimi, Yavaş'ı ikna etmek için yeniden devreye girdi.

Öte yandan İzmir için konuşulan sağ kökenli İzmir Milletvekili Aytun Çıray seçeneğinin artık düşünülmediği öğrenildi. Aziz Kocaoğlu'nun dün aday adaylığını açıkladığı İzmir Büyükşehir Belediyesi için Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in isminin bir adım öne çıktığı belirtiliyor.

Mansur Yavaş Pazartesi CHP'ye cevabını verecek

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber