Emekli Evi'nde yaş günü heyecanı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından büyük önem verilen emekli evleri önemli etkinliklere ev sahipliği yapıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2013 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekli Evi'nde yaş günü heyecanı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından büyük önem verilen emekli evleri önemli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Kertil Tekke Emekli Evi'nde 9 kişi için toplu doğum günü etkinliği düzenlendi. Aralık ayı içinde doğanlar için yapılan etkinliğe İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı. Doğum günü kutlananlar arasında Veli Ahmet Mahalle Muhtarı Kadir Kızıl'ın yanı sıra Alaettin Ayçicek, Mümine Kandemir, Cevat Efe, Müzeyyen Çelebi, Mehmet Yılmaz, Ömriye Yılmaz, Hasibe Sancar, Arzu Sönmez yer aldı. Büyük bir neşe içinde geçen ve pastaların kesilip hediyeleşmenin yapıldığı etkinliğe katılan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Kentimizdeki emekli evleri Türkiye'ye örnektir. Buralarda emeklilerimiz gelip hoşça vakit geçirip sosyal etkinliklerde bulunuyorlar. Her emekli evimizde o ay içinde doğanlar için toplu doğum günü kutlaması yapılıyor. Bu artık gelenek hale geldi. Yeni dönemde emekli evlerinin sayısını artıracağız. Büyüklerimiz başımızdan eksik olmasın biz gücümüzü onlardan alıyoruz" dedi. Toplu doğum günü etkinliğinde AK Parti İzmit İlçe yönetim kurulu üyesi Melike Tabak da hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber