Trabzon'da bıçaklı banka soygunu girişiminin ardından

Trabzon’un Çarşı Mahallesi’nde bulunan bir bankaya dün girerek bıçakla vezne görevlisini gasp ederek 5 bin 700 TL parayı alarak kaçan ve ardından kısa sürede yakalanan şahıs bugün adliyeye çıkartıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2013 22:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trabzon'da bıçaklı banka soygunu girişiminin ardından

Olay dün öğle saatlerinde Çarşı Mahallesi'nde bulunan bir bankada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bankaya müşteri gibi gelen H. T (23) elindeki bıçakla vezne görevlisinin yanına gitti. Vezne görevlisi M.G'yi tehdit eden H. T., kasada bulunan 5 bin 700 TL parayı alarak kaçarken olaydan yaklaşık 30 dakika sonra polisin sıkı takip sonucu Hacıkasım Mahallesi Kavşağı'nda olayda kullandığı bıçak ve kasadan aldığı 5 bin 700 TL ile birlikte yakalanarak etkisiz hale getirildi.

H.T sorgusunda suçunu kabul ederek olay günü alkol aldığını belirtirken, hakkında "Nitelikli yağma, banka soygunu ve 6136 sayılı kanuna muhalefet' suçlarından işlem yapılarak adliyeye sevk edildi.

Öte yandan geçimini hurdacılık yaparak sağlayan H.T'nin bekar olduğu iş başvuru için müracaatta bulunduğu öğrenilirken, bir kaç suçtan dolayı poliste kaydı bulunduğu öğrenildi.

Şüpheli H.T adliye getirilişinde rahat tavırlarıyla dikkat çekerken, olayla ilgili soruşturma sürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber