Vekile 'mayolu fotoğraf' şantajı

Haber Giriş : 27 Nisan 2006 08:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anavatan Partisi Afyon milletvekili Reyhan Balandı, mayolu fotoğrafıyla şantaj yaptığı gerekçesiyle, eski danışmanı Ali Yücel Akarcalı hakkında suç duyurusunda bulundu.

ANAVATAN Partisi Afyon milletvekili Reyhan Balandı, Afyon'daki eski danışmanı Ali Yücel Akarcalı hakkında, kendisine "Elimde mayolu fotoğrafın var. Bunu kamuoyuna duyururum" diyerek şantaj yaptığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. İddiaya göre eski danışman Akarcalı, Balandı'nın cep telefonuna attığı mesajda kendisinin mayolu fotoğraflarının elinde bulunduğunu ve bunu kamuoyuna açıklayacağını yazdı. Telefonuna gelen mesajlardan rahatsızlık duyan Balandı, önlem olarak telefon numaralarını değiştirdi. Ama, eski danışman bu kez de Anavatan
Erzurum Milletvekili İbrahim Özdoğan'ın telefonuna mesajlar attı.

KADIN SAPIĞI DA VARMIŞ!
Özdoğan, üzülmemesi için Balandı'ya bu mesajı önce anlatmak istemedi. Ancak, Balandı'nın ağzından durumu öğrenince, Akarcalı'dan gelen mesajları aktardı. Balandı, gelişmeler üzerine, Akarcalı hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na bir kez daha suç duyurusunda bulundu. Balandı, geçtiğimiz aylarda da Akarcalı hakkında kendisinden para sızdırmaya çalıştığı, çocuklarını tehdit ettiği gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Akarcalı'nın seçimlerden önce kendisine danışmanlık yaptığını ancak milletvekili olduktan sonra işine son verdiğini belirten Balandı, "Bu adamın psikolojik sorunları var. Doktorlar, 'dikkat edin' diye uyardı. Ama, adam bir bakıyorsunuz ses çıkarmıyor. Sonra, ortaya çıkıyor, telefon açıyor, para istiyor" ifadelerini kullandı. Balandı, Akarcalı dışında bir de kadın sapık olduğunu söyledi ve "Peşimde iki sapık var. Bıktım artık" dedi.

'ŞANTAJ YAPMADIM'
Şantaj yapmadığını söyleyen Akarcalı ise, "Elimde ne var, ne yoksa Reyhan Balandı tarafından alındı. Geçinemiyorum bile. Antalya'da bir lokantada iş buldum, oraya çalışmaya gidiyorum" dedi.

sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber