Şehit eşini kızıyla birlikte el sallayarak son yolculuğuna uğurladı

- İzmir’deki Alaybey Askeri Tersanesi’nde römorkör kazasında şehit olan Deniz Astsubayı Veysel Gündoğdu, memleketi Gaziantep’te gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2013 14:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit eşini kızıyla birlikte el sallayarak son yolculuğuna uğurladı

Bakan Fatma Şahin'in de katıldığı cenaze töreninde, 2 aylık hamile olan şehidin eşi, kızı Damla ile birlikte şehit olan eşini el sallayarak son yolculuğuna uğurladı.

İzmir Karşıyaka'daki Alaybey Askeri Tersanesi'nde TCG Değirmendere Römorkörünün bakımı yapılarak denize indirildiği sırada yan yatması sonucu şehit olan askerlerden Deniz Subayı Veysel Gündoğdu için memleketi Gaziantep'te tören düzenlendi. Yeşilkent Mezarlığı'nda yapılan törene; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Vali Erdal Ata, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gaziantep milletvekilleri, vatandaşlar ve Gündoğdu ailesi katıldı. Törene katılan şehit Gündoğdu'nun silah arkadaşları tören sırasında gözyaşlarına hakim olamayarak sık sık gözyaşlarına boğuldular. Tören alanına gelen Bakan Fatma Şahin ise ilk olarak şehidin annesi Fatma, babası Şahin ve eşi Meltem Gündoğdu'ya başsağlığı dileğinde bulundu. Cenaze töreninde 2 aylık hamile olan acılı eş Meltem Gündoğdu güçlükle ayakta dururken, yakınları tarafından sık sık teselli edilmeye çalışıldı. Daha sonra kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı top aracına askerler tarafından taşınarak konuldu. Tabuta dokunan acılı eş, daha sonra el sallayarak eşini son yolculuğuna uğurladı. Gündoğdu'nun naaşı Yeşilkent Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber