Pazarlar İmam Hatip Orta Okulu kapatıldı

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde Çok Programlı Lisesi bünyesinde Eylül ayında açılan İmam Hatip Orta Okulu'nun kapatıldığı bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2013 14:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde Çok Programlı Lisesi bünyesinde Eylül ayında açılan İmam Hatip Orta Okulu'nun kapatıldığı bildirildi.

Eylül ayında Valilik oluruyla açılan Pazarlar İmam Hatip Orta Okulu yine Valilik oluruyla eğitim-öğretim yılı ortasında kapatıldı.

Çok programlı Lisesi bünyesinde açılan İmam Hatip Orta Okulu'nun Çok Programlı Lisesi bünyesinde açılamayacağı ve yeterli öğrenci sayısının olmaması sebebiyle kapatıldı.

Kapatılan İmam Hatip Ortaokulundaki öğrencilerin Pazarlar Orta Okulu'nda eğitimlerine devam edeceği bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri,"İmam Hatip Orta Okulu'ndaki öğrencilerin mağdur olmaması için tüm çalışmaları yaparak; Pazarlar Orta Okulu'na yerleştirdik. Öğrencilerimin bu değişimden zarar görmemeleri için tüm öğrencileri aynı sınıfa yerleştirdik" diye konuştular.

Veliler adına konuşan veli Arif Çelik ise, "İlçemizde İmam Hatip Ortaokulunun açılması bizleri sevindirmişti. Ama sevincimiz kursağımızda kaldı. İmam Hatip Ortaokulunun kapatılması bizleri üzdü. Çocuklarımızın eğitim yılının ortasında okul değiştirmeleri eğitimlerini olumsuz etkileyecektir. Bu sorunun nasıl çözüleceğini bilmiyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber