Çavuşoğlu'nun Bakanlığını ailesi sevinçle karşıladı

Mevlüt Çavuşoğlu'nun AB Bakanı ve Başmüzakereci olarak atanması, ailesi tarafından sevinçle karşılandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2013 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çavuşoğlu'nun Bakanlığını ailesi sevinçle karşıladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede, AB Bakanı ve Başmüzakereci görevine getirilen Çavuşoğlu'nun Alanya'da yaşayan babası Osman Çavuşoğlu (79), gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun tüm Türkiye'yi kucaklayacağını söyledi.

Oğlunun AB Bakanı ve Başmüzakereci görevine getirilmesinden büyük mutluluk duyduğunu dile getiren baba Çavuşoğlu, "Seviniyoruz, Başbakanımızı Allah gönderdi. Başbakanımızın takdiriyle de oğlum bakanlığa geldi. Türkiye'ye hayırlı olsun, Türkiye için çalışsın istiyorum" dedi.

Bazı ülkelerin batarken Türkiye'nin her gün büyüdüğünü belirten Çavuşoğlu, "Bunu iyi organize eden bir Başbakan var. Oğlumun da ona yardımı oluyorsa ne mutlu bize. Allah, Türkiye için iyi çalışmalar versin" ifadesini kullandı.

Baba Çavuşoğlu, oğlunun boş kaldığında Alanya'ya geldiğini ve ellerini öptüğünü kaydederek, aralarındaki baba evlat ilişkisinde ciddiyetin hep korunduğunu söyledi.

Oğlunun bakanlığa getirilmesinin ardından Türkiye'nin her tarafından telefonla arandığını vurgulayan Çavuşoğlu, oğlundan daha çok çalışmasını, Türkiye için gereken neyse yapmasını istedi.

- "Aldığı her görevi en iyi şekilde yapacaktır"

Bakan Çavuşoğlu'nun ağabeyi Hasan Çavuşoğlu ise kardeşinin başarılı bir siyasetçi olduğunu söyledi.

Ağabeyinin her şeyi hak eden ve başarabilen biri olduğuna işaret eden Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Alanya, Antalya ve ülkemiz için hayırlı olsun istiyoruz. İnanıyorumki aldığı her görevi en iyi şekilde yapacaktır. Siyasi alanda yaptığı her işte başarılı oldu. Allah yardımcısı olsun, daha başarılı işler yapacaktır. Allah onu nazardan saklasın ve korusun. Milletimiz için hayırlı olur inşallah."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber