O bebeğin annesi konuştu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde eşinden boşanan bir kadının 20 yıl önce dünyaya gelen yeğenini, ölen eski kayınpederinin canlı canlı toprağa gömdüğünü söylemesiyle başlayan olayda bebeğin annesi açıklamalarda bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2013 21:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
O bebeğin annesi konuştu

Bebeğinin düşük yaptığı için ölü doğduğunu söyleyen anne, iddiaların neden 20 yıl sonra çıktığına ise anlam veremediğini ifade etti. Anne Şadiye Yangöz, bebeğinin kayınpederi tarafından gömüldüğünü ve gömüldüğü yeri de doğruladı.

Önceki gün akşam saatlerinde '155 Polis İmdat' hattına yapılan ihbar ile ortaya çıkan olayda, eşinden 18 ay önce boşanan F.M (39), eltisi Şadiye Yangöz'ün 1992-1994 yılları arasında doğum yaptığını ve çocuğun 10 yıl önce vefat eden kayınpederi A.Y tarafından canlı canlı gömüldüğünü iddia ederek şikayetçi oldu. Gece karanlığında F.M'nin gösterdiği ağacın dibinde tespit çalışması yapan polis ekipleri, dün sabah erken saatlerde Nazilli Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Nazilli Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan kazı çalışması yapmıştı. F.M'nin iddia ettiği poşet parçaları ortaya çıkarılırken, delil torbasına konulan poşet parçalarında çocuk kalıntısına rastlanılmamış, bulunan parçalar da İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti. Çalışmalar neticesinde olayla ilgili Nazilli Cumhuriyet Savcılığınca canlı canlı gömüldüğü iddia edilen bebeğin annesi Şadiye Yangöz ve babası Ali Yangöz'ün ifadelerine başvurulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

'ÖLÜ DOĞDUĞUNU SÖYLEDİLER VE GÖMDÜKLERİ YERİ GÖSTERDİLER'

Kendisinin 20 yıl önce tarlada çalıştığı sırada düşük yaptığını kabul eden 3 çocuk annesi 47 yaşındaki Şadiye Yangöz, "7 aylıkken düşük yaptım. Nefes almıyordu. Rahmetli kayınpederim bebeği poşete koyup evin arkasındaki yolun kenarındaki ağacın kenarına gömmüş. Bahçede çalışırken düşük yaptıktan sonra beni hastaneye götürdüler. Bebeği götürmediler. Kayınpederim bahçeden alıp gömmüş. Sorduğumda yaşamadığını o yüzden gömdüler dediler. O zamanlarda eşim çok ilgilendi benimle. 1 gece hastanede yatmıştım. Sonra eve geldiğimde kayınpederime sorduğumda çocuğum nerede dediğimde ölü doğdu buraya gömdük dediler ve gömüldüğü yeri gösterdiler" şeklinde konuştu. 20 yıl sonra iddiaların eski eltisi tarafından neden ortaya çıkarıldığına anlam veremediğini söyleyen Yangöz; "Bu iddiaların neden ortaya çıktığını bilmiyorum ama eşiyle boşandığı için söylemiş olabilir. Benimle herhangi bir problemi de yoktu" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber