Çocukları kullanan uyuşturucu çetesi tutuklandı

Konya’nın Akşehir ilçesinde jandarma ekiplerinin çocukları kullanan uyuşturucu çetesine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 18 kişiden 14’ü tutuklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2013 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çocukları kullanan uyuşturucu çetesi tutuklandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde il ve ilçe jandarma ekipleri tarafından geçtiğimiz salı günü 5 aydır takip edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen 3'ü bayan 18 kişi gözaltına alındı. Evlerde narkotik köpekleri ile yapılan aramada ise 10 kilo esrar, bir miktar eroin ile bonzai ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Jandarma ekiplerinin çalışması sırasında şüphelilerin uyuşturucu maddeyi satarken çocukları kullandığı ortaya çıktı. İfadeleri alınan 1'i kız 3 çocuğun uyuşturucu maddeyi alıcılara teslim ettiği ileri sürüldü.

Gözaltına alınan 18 şüpheli uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan dün akşam adliyeye sevk edildi. Gazetecilere tepki gösteren şüpheliler, hakaret etti. Bugün öğle saatlerinde ifadeleri tamamlanan şüphelilerden 14'ü tutuklanırken, 4'ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber