2 Kişinin Ölümüne Neden Olan Sürücü: Nasıl Oldu Anlamadım

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında aralarında 5 yaşında Ecrin'nin de bulunduğu 2 kişinin ölümüne, kendisiyle birlikte 3 kişinin de yaralanmasına sebep olan araç sürücü, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2013 13:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
2 Kişinin Ölümüne Neden Olan Sürücü: Nasıl Oldu Anlamadım

Kaza, Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı'nda dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'dan Sinop istikametine gitmekte olan Gökhan C.(27) idaresindeki 55 SM 344 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kaldırımda yürüyen 5 yaşındaki Ecrin Su Erdem, annesi Dilşah Erdem (36), Tuğba Ayran (21) ve Ayşe Pala'ya (34) çarptı. Ambulansla hastaneye kaldırılmak istenilen Ecrin Su Erdem ile Tuğba Ayran yolda hayatını kaybetti. Yaralanan araç sürücüsü Gökhan C. ile Dilşah Erdem ve Ayşe Pala ise ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tedavisi tamamlanan otomobil sürücüsü Gökhan C., Denizevleri Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen sürücü, "taksirle 2 kişinin ölümüne, birden fazla kişinin de yaralanmasına sebep olmak" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber