Genç girişimcilerden Başkan Yaşar'a plaket

11. Geleneksel Yılbaşı Balosu’nda, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a katkılarından dolayı plaket verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2013 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Genç girişimcilerden Başkan Yaşar'a plaket

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği tarafından Sheraton Hotel'de düzenlenen 11. Geleneksel Yılbaşı Balosu'nda, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a katkılarından dolayı plaket verildi.

Seçkin isimlerin yer aldığı geceye Başkan Yaşar'ın yanı sıra, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, ASO Başkan Yardımcısı Mehmet Doğanlar, Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu, Türkiye Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Veli Sarıtoprak, Türkiye Genç İş adamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi ve Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın katıldı. Konuşmasında 2013 yılında ülke olarak hem acı dolu hem de güzel günler yaşandığını dile getiren Başkanı Yaşar, "Demokratik kitle örgütleri ve sivil toplum kuruluşları ülkemizin dünya ülkeleri arasında daha saygın bir yer edinmesi için çaba gösteriyorlar. Geleceğin daha aydınlık olması için Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerine sahip çıkmalıyız. Bugün hangi konumda olursak olalım bunu Atatürk'e borçluyuz. 2014 yılında çağdaş yaşamın Türkiye'de egemen olmasını diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum" dedi.

Geleneksel yılbaşı balosunda girişimcileri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Allıoğlu ise, "2013 yılı çok önemli gelişmelere sahne oldu. Ekonomik girişimlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de ihmal etmedik. 2014'ün 2013 yılı gibi verimli geçmesini diliyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber