Diyanet'ten görevde yükselme sınavı tercih duyurusu

30.11.2013 Tarihinde yapılan eğitim uzmanı, din hizmetleri uzmanı ve şef kadroları için görevde yükselme sınavında atamaya hak kazanan adayların tercih duyurusu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 31 Aralık 2013 16:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Diyanet'ten görevde yükselme sınavı tercih duyurusu

Başkanlığımız taşra teşkilatında münhal bulunan; eğitim uzmanı, dinhizmetleri uzmanı ve şef kadroları için 30.11.2013 tarihinde yapılan görevdeyükselme sınavı sonucuna göre atama yapmak üzere başarılı olan adaylardantercih alınacaktır:

1. Adaylarıntercihlerine göre yerleştirilmesi işlemi, yazılı sınav sonucunda alınan puanagöre yapılacaktır. Bunda eşitlik olması halinde hizmet süresi fazla olanlarasıralamada öncelik verilecektir.

2. Adaylardan enfazla 15 yer için tercih alınacaktır. Tercihlerinden birine yerleşemeyenler ilebelirtilen süre içerisinde tercihte bulunmayanların atamaları re'senyapılacaktır.

3. Adayların tercih sonuçlarının ilanındanitibaren 10 gün içerisinde karşılıklı olarak müracaat etmeleri halinde becayiştalepleri değerlendirmeye alınacaktır.

4. Adaylar tercihlerini 31.12.2013' denitibaren 06.01.2014 tarihi saat 23.59' a kadar https://ikys.diyanet.gov.tr web adresi üzerinden Sınav - Sınav İşlemlerimenüsünden yapacaklardır.

5. Adaylardanhalen yurtdışı teşkilatında geçici görevde olanlardan görevine başlamayacakolanların, tercih sonuçlarının ilanından itibaren 10 gün içerisindedilekçelerini Atama 1 Daire Başkanlığı'na göndermesi gerekmektedir.

6. Sözkonusu sınavda başarılı olup yurtdışı teşkilatında geçici görevde olanlarınyurtdışı görevlerinin sona ermesinin ardından, daha önce tercih sonuçlarındailan edilen yerlere atama işlemleri yapılacaktır.

7. Adaylar, sistem üzerinden tercih işlemlerini gerçekleştirdikten sonra değişiklikyapılmayacaktır.

8. Posta yolu ile yapılan tercihler kabuledilmeyecektir.

9. Adayların atamaya esas olan;

a. Lisans/önlisans diplomasının müftülükçetasdikli fotokopisi,

b. Müftülükçe onaylı hizmet cetveli,

c. Nüfus cüzdanı fotokopisi,

belgelerini, yertespiti sonuçlarının ilanını takip eden 10 gün içerisinde Başkanlığımız Atama I Daire Başkanlığına göndermeleri gerekmektedir. Süresiiçerisinde müracaat etmeyen adayların başvuruları geçersiz kabul edilecek, postadakigecikmeler dikkate alınmayacaktır.

10. Yer tespiti ve tercih ile ilgili bilgilerhakkında bu program aracılığı ile yapılan duyuru dışında ilave bir tebligatyapılmayacak, adaylara ayrıca bilgi veya belge gönderilmeyecektir.

11. Yapılacak yer tespiti ve tercih işlemleriiçin (0312 2957794-95) nolu telefonlardan bilgi alınabilecektir.

İlgililere duyurulur.

D.İ.B. İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber