Bolu halkı 'durmak yok' dedi

Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, seçim gezileri sırasında vatandaşlardan tam destek alarak, hayata geçirdiği projeler için bol bol dua aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2013 23:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bolu halkı 'durmak yok' dedi

Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, seçim gezilerine Yukarı Çarşı ile Uğur Mumcu Parkı arasındaki güzergahta devam etti. Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz'a çalışmalarından dolayı teşekkür eden vatandaşlar, "Bolu hem şehircilik hem de sanayileşme açısından hızla gelişiyor. Belediye Başkanımızın bu gelişimdeki katkısını görüyoruz. Kendisi Bolu için birçok çalışma yaptı. Bu çalışmaları görmezden gelemeyiz. Başarılarının devamını diliyoruz" dediler.

Gittiği yerlerde vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkan Yılmaz, Bolu'da çok güzel gelişmeler olduğunu belirterek, "Bizler Allah'ın izni, halkımızın teveccühü ile bu meşakkatli göreve geldik. 10 yıl içerisinde yaptığımız hizmetlerle şehrimizin çok önemli sorunlarını çözüme kavuşturduk. Şehrin çehresini değiştirdik. Çok büyük projelere imza attık. İnşallah bundan sonrada halkımızın layık olduğu en güzel hizmetleri vermeye sözümüzün arkasında durmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber