Hedeflerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi var

Bakan Müezzinoğlu, 2013 yılında sağlık alanında yapılan yatırımları değerlendirirken, “2014 yılında en çok konuşacağımız konu sağlıklı beslenme olacak, bunun için Halk Sağlığı Başkanlarımız ile toplantı yaptık” dedi

Haber Giriş : 04 Ocak 2014 19:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hedeflerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi var

A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre Programı, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nu konuk etti.

"HUKUK DIŞ GÜÇLERİN OPERASYONLARINA UYACAKSA HUKUK OLMAKTAN ÇIKAR"

17 Aralık Operasyonu'na da değinen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu "Mayıs 2013"te faizler % 5'e düştü ve düğmeye bastılar. Başbakanımız milli duruş sergileyerek bunu püskürttü Şimdi 2023 vizyonuna darbe vurmak için yeni bir oyun düzenlediler. 3. Havalimanı olmazsa, Kanal İstanbul yapılmazsa bu kimin işine yarar buna bakmak lazım. Millet için siyaset yaptığını söyleyenler çeşitli güç odaklarının çıkarlarını koruyorlar. CHP ve MHP'ye bakın milli iradenin yanında durmuyorlar.Geçmişte millet bu partilere cevabını verdi yine sandıkta verecek." şeklinde konuştu.

HEDEFLERİNDE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ VAR

Daha önce askerle yapılan darbelerin bugün hukuk yoluyla yapılmak istendiğini belirten Bakan Müezzinoğlu "Hukuk dış güçlerin operasyonlarına uyuyorsa bu hukuk olmaktan çıkar. Burada hedef Cumhurbaşkanlığı seçimleri. Biz "halk seçsin" dedik.Rahatsız oldular. Dikkat edin ne zaman Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa karanlık odaklar harekete geçti. 27 Nisan E -Muhtıra yine Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi verilmişti. Sayın Başbakan Cumhurbaşkanı adayı olmayacağım desin ortalık yatışır. Bunu engellemeye çalıyorlar."dedi..

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber