Polis memurundan imza günü

Ankara’da görevli Polis Memuru İbrahim Güler, 8. Ankara Kitap Fuarında okuyucularıyla buluştu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Ocak 2014 22:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis memurundan imza günü

Ankara'da görevli Polis Memuru İbrahim Güler, 8. Ankara Kitap Fuarında okuyucularıyla buluştu.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği imza gününe, Yazar Polis Memurunun SERZENİŞ isimli romanı kitapseverleri oldukça mutlu etti. Ziyaretçiler kitap imzalattı ve kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Özellikle Emniyet Teşkilatından bir kalemin fuarda olması, fuarın belki de en dikkat çekici yanıydı. Bizler genellikle onları sokaklarda, statlarda ya da farkı mekanlarda olaylara müdahale ederken görürdük. Negatif algıları bertaraf etmek adına, Emniyet Teşkilatından bir ismin Türk Edebiyatına eserleriyle katkı sunması, Emniyet Teşkilatımızın bilinmedik bir diğer yönünü gösteriyor.

Evet, bu yılki Ankara Kitap Fuarının en dikkat çeken yanı, Polis yazarın imza günü düzenlemesiydi dedik. Çünkü bu kez vatandaşın karşısında elinde ne bir biber gazı, ne bir jop ne de bir kalkan olan bir polis memuru duruyordu. Toplumsal olaylarda yada diğer asayişsel olaylarda gördüğümüz Emniyet Teşkilatına, kitap çalışmalarıyla olumlu bir boyut yükleyen Güler, mensubu olduğu teşkilatı halkla buluşturabilecek belki en güçlü noktada duruyor.

Şu günlerde çalkantıda olan Emniyet Teşkilatımızda, adı tamamen "sanat" olan böyle güzel şeylerin yaşanıyor olmasını görmek müthiş bir mutluluk.

Polis yazarın, şimdiden edebiyatseverlerin heyecanla beklediği yeni Romanı, Mart ayında Hayat yayınlarından çıkacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber