Annenin öldüğü kazada asker oğlu da öldü

Aksaray’da dün meydana gelen kazada annesini kaybeden, kendisi de ağır yaralanan 22 yaşındaki yeni ataması yapılan asker, kaldırıldığı hastanede 15 saat sonra hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ocak 2014 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Annenin öldüğü kazada asker oğlu da öldü

Kaza, dün akşam saatlerinde Aksaray-Ankara E-90 karayolunda meydana gelmişti. 22 yaşındaki Veysel Yağdigar, kullandığı 68 AL 066 plakalı otomobille Ortaköy Kavşağı'ndan Aksaray-Ankara karayoluna çıktığı sırada Ayhan S. idaresindeki 34 JP 7673 plakalı TIR'la çarpışmıştı. Kazada otomobilde bulunan 42 yaşındaki anne Gül Yağdigar olay yerinde hayatını kaybetmiş, oğlu ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Veysel Yağdigar da, aradan geçen 15 saat sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Veysel Yağdigar'ın İstanbul Tuzla Piyade Okulu'nda eğitimini tamamladığı ve mezun olmasının hemen ardından Aksaray'a izne geldiği öğrenildi. Yağdigar'ın önümüzdeki hafta piyade onbaşı olarak atandığı Kilis Piyade Taburu'nda göreve başlamak için hazırlık yaptığı bildirildi.

Öte yandan kazaya karışan TIR sürücüsü Ayhan S. ise, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber