Öğretmenden kezzaplı intikam

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2006 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'te, bir öğretmen, kendisini terk ederek başka biriyle evlenen eski nişanlısı ile kocasının ve yanlarında bulunan arkadaşlarının yüzüne kezzap atarak yaraladığı iddiasıyla tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, özel bir dershanede çalışan Fizik Öğretmeni Hilal Koca, bir yıl nişanlı kaldığı Edebiyat Öğretmeni Nuri Tırıklı'dan ayrılarak 5 ay önce Mehmet Koca ile evlendi.

Nuri Tırıklı, Değirmiçem Mahallesi Çekinkaya Kavşağı'nda yolda yürürken karşılaştığı eski nişanlısı Hilal Koca, eşi Mehmet Koca ve öğretmen arkadaşları İlkay İlkin ile tartışmaya başladı.

İddiaya göre, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Nuri Tırıklı, yanında bulunan kezzabı Hilal Koca, eşi Mehmet Koca ve İlkay İlkin'in yüzüne atarak kaçtı.

Gaziantep Özel Sanko Hastanesine kaldırılan Hilal Koca, eşi Mehmet Koca ile İlkay İlkin tedavi altına alındı. Hilal Koca, durumunun ağır olması nedeniyle Adana Balcalı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, olaydan sonra kaçan Nuri Tırıklı'yı, bir yakınının evinde yakalayarak gözaltına aldı.
Adliyeye sevk edilen Tırıklı, nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber